Over dierenarts Carmen Coopmans

Dierenarts Carmen Coopmans

 

Hallo! Ik ben Carmen Coopmans. Al jarenlang gepassioneerde dierenarts. Ik specialiseer me in een holistische en natuurlijke benadering bij honden. Aandacht, tijd en rust zijn mijn kernwaarden. Nog meer over mij weten? Je leest het hieronder. 

 Mijn opleiding

Heel mijn leven lang hebben we thuis huisdieren gehad, ik kan me geen leven voorstellen zonder dieren. Ik wist ook al snel dat ik in de medische sector wilde gaan werken. Samen met mijn groot hart voor dieren ben ik dan ook diergeneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Gent. In 2010 behaalde ik mijn diploma diergeneeskunde.

Ik heb in 2014 mijn praktijk geopend in Herentals waar ik sindsdien al jullie honden met veel liefde verwelkom. 

Om jullie een kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven garanderen volg ik regelmatig bijscholingen.

 

 

Holistische en natuurlijke werkwijze

Om jouw hond van de beste zorgen te voorzien, neem ik graag mijn tijd. U hebt de keuze tussen een consultatie van 30 of 60 minuten.

Ik werk vanuit een holistisch standpunt. Samen overlopen we de volledige voorgeschiedenis van jouw hond. Daarna onderzoek ik jouw huisdier van kop tot staart. We zoeken samen naar de oorzaak van zijn symptomen en pakken het probleem bij de wortels aan. Zo krijgen we een goed resultaat resultaat, ook op de lange termijn.

 Meer weten over alle diensten die in aanbied? Je ontdekt het hier.

 

 

Enkel op afspraak

Een consultatie neemt vaak stress met zich mee voor je hond. Om deze stress te minimaliseren, werk ik enkel op afspraak. Zo kan de consultatie zo rustig mogelijk verlopen.

Maak hier jouw afspraak.

Bent u onverwachts gehinderd, kan u een afsrpaak 24u op voorhand kosteloos annuleren. Annuleert u de afspraak binnen 24u, dan ben ik genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

U kan bij mij contant of met de Payconiq applicatie betalen. Deze app kan u downloaden op uw smartphone.

 

 

Combinatie Westerse en Oosterse geneeskunde

Ik ben een complementair werkende dierenarts gespecialiseerd in honden. Om de gezondheid van je hond te waarborgen, pas ik een combinatie toe van de oosterse en westerse geneeskunde, afhankelijk van de noden van jouw hond. Ik behandel vaak chronische problemen zoals allergiën, voedselovergevoeligheden ... Ik doe  geen spoedgevallen en voer geen operaties uit.

Ik streef naar een goede en complete geneeskundige zorg. Door jouw hond volledig te onderzoeken, stel ik de juiste diagnose en bied ik een behandeling op maat aan.

Ik luister echt naar jou!

Ook hecht ik veel belang aan het baasje: ja, aan jou! Niemand kent zijn huisdier zo goed als jijzelf. 

Wat valt er jou op aan je hond? Gedraagt hij zich anders? Sinds wanneer?

We kijken naar zijn omgeving, zijn voeding, zijn gedrag en zijn uitstraling. We nemen samen rustig de tijd om alles te overlopen en we bekijken daarna welke oplossing het beste bij jullie past.

 

 Pet Care Plan

We willen allemaal graag een lang een gelukkig leven met onze viervoeter. Net daarom bied ik een Pet Care Plan aan voor jouw hond, want voorkomen is beter dan genezen.

Zo spreid je de kosten over een periode van 6 of 12 maanden en besteed je meer aandacht aan het welzijn van jouw huisdier. Oh ja, er komen ook mooie kortingen bij kijken. 

Neem zeker eens een kijkje wat mijn Pet Care Plan voor jouw hond kan betekenen.

 


Maak hier jouw afspraak